Verloskundigen Zevenaar Rijnwaarden

Verloskundigen voor Zevenaar en Rijnwaarden

Consultatiebureau

Nadat de kraamverzorgster het gezin heeft verlaten, wordt de zorg  overgenomen door de jeugdgezondheidszorg, het consultatiebureau. De wijkverpleegkundige komt in beeld. Het consultatiebureau is gratis voor alle kinderen van 0 t/m 4 jaar en is onderdeel van de jeugdgezondheidszorg in Nederland.

Binnen 2 weken na de geboorte van de baby wordt er telefonisch een afspraak gemaakt voor een huisbezoek door de wijkverpleegkundige.Tijdens dit huisbezoek wordt er gekeken hoe het met de voeding en het gewicht van de baby  gaat. Tevens krijg je informatie over het consultatiebureau. De daarop volgende afspraken zullen op het consultatiebureau in de buurt zijn. Tijdens deze controles zijn   de consultatie bureau arts en  de wijkverpleegkundigen het aanspreekpunt. Zij  doen de algemene controles, volgen  de ontwikkeling van de baby (kruipen, zitten, staan, lopen, praten),geven adviezen over voeding en  zij zijn  de  uitvoerende instantie voor de vaccinaties.

Locaties voor de gemeente Zevenaar zijn:

Didamsestraat 35 in Zevenaar.

Voor meer informatie:

www.vggm.nl/consultatiebureau

Het consultatiebureau in de gemeente Zevenaar heeft een inloopspreekuur. In Zevenaar is dit iedere donderdag  van 12.30-13.00.

Locaties voor de gemeente Rijnwaarden:

  • Markt 8 in Lobith/Tolkamer
  • Claudius Civilistraat 5 in Pannerden

 

 

 

 

Praktijk Zevenaar


Oude Doesburgseweg 57/59
6901 HH Zevenaar
In het Gezondheidscentrum Sevenaer
Tel. 0316 34 10 68
Email info@verloskundigen-zevenaar.nl
bekijk locatie

Praktijk Rijnwaarden


Daalderopstraat 4-8
Tolkamer
Zorgcentrum Lobede, Burg
Email info@verloskundigen-zevenaar.nl
bekijk locatie
Het laatste nieuws
> nieuws archief
moeders voor moeders