Verloskundigen Zevenaar Rijnwaarden

Verloskundigen voor Zevenaar en Rijnwaarden

Waarneemsters

In onze praktijk is op dit moment 1 waarneemster aan het werk.  Annemarie is van oktober 2017  tot maart 2018 met zwangerschapsverlof.

Joni Verhoeven

 

Haar foto zal later volgen, wel stelt zij zich al even aan jullie voor.

Mijn naam is Joni Verhoeven, geboren in Zevenaar. Van kinds af aan wist ik al 'ik wil verloskundige worden'. In mijn ogen het mooiste van van de wereld. Na mijn studie verpleegkunde ben ik in 2014 begonnen aan de opleiding verloskunde. Deze mocht ik in juni dit jaar, na een geslaagde laatste stage binnen deze praktijk afronden.
Vanaf september kunnen jullie mij treffen als waarneemster. Ik kijk erna uit jullie te ontmoeten en samen te kijken hoe ik jullie mag begeleiden.
Jij als zwangere staat centraal!  Ik hoop je als verloskundige passend te begeleiden, persoonlijke aandacht en vertrouwen in je eigen lichaam te geven. Dit kan zowel tijdens je zwangerschap, bevalling en in jullie kraamweek.
Ik hoop jullie snel te ontmoeten! Warme groet, Joni

 

Annemarie Cornelissen - Oosterbroek

 

 

 

Mijn naam is Annemarie Cornelissen- Oosterbroek en jullie kunnen mij vanaf januari tegenkomen in de praktijk. Ik ben geboren en getogen in Velp. Sinds 2007 ben ik verloskundige, nadat ik de opleiding tot verloskundige in Maastricht heb voltooid. Samen met mijn man en zoontje woon ik in Didam. Met veel plezier werk ik met aanstaande ouders op weg naar hun bevalling en de eerste periode erna. Ik hoop jullie gauw te ontmoeten! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stagiaires

Wij begeleiden in onze praktijk regelmatig studenten verloskunde. We vinden het belangrijk bij te dragen aan een goede opleiding voor onze toekomstige collega's. Dit betekent dat je tijdens de zwangerschapscontrole's, tijdens de bevalling en bij de kraamvisites een student  verloskunde kunt treffen. De studenten werken altijd onder begeleiding van de verloskundigen en worden gecontroleerd. Mocht je bezwaren hebben tegen de aanwezigheid van een student dan kun je dit uiteraard aangeven. Hier zullen wij dan rekening mee houden. Wanneer er een student aanwezig is zal dit op de website onder het ''nieuws'' en in de wachtkamer kenbaar worden gemaakt.

Ook is er soms een co-assistent aanwezig, deze co-assistenten vanuit NIjmegen lopen stage in een ziekenhuis in de omgeving Zevenaar,Doetinchem,soms Ede, De co-assistenten zijn meestal maar een dag aanwezig en gaan met de dienstdoende verloskundige mee.

 

 

 

 


 

Praktijk Zevenaar


Oude Doesburgseweg 57/59
6901 HH Zevenaar
In het Gezondheidscentrum Sevenaer
Tel. 0316 34 10 68
Email info@verloskundigen-zevenaar.nl
bekijk locatie

Praktijk Rijnwaarden


Daalderopstraat 4-8
Tolkamer
Zorgcentrum Lobede, Burg
Email info@verloskundigen-zevenaar.nl
bekijk locatie
Het laatste nieuws
> nieuws archief
moeders voor moeders