Verloskundigen Zevenaar Rijnwaarden

Verloskundigen voor Zevenaar en Rijnwaarden

Wij zijn de verloskundigen v.l.n.r:  Maartje Koopman, Maaike Tomesen en Herma Veldhorst

 


Hallo, ik ben Maartje Koopman. Ik ben op 1 april  thuis geboren in Lobith. Na 2 jaar zijn wij verhuisd naar Zevenaar waar ik ben opgegroeid. Op mijn 15e wist ik al heel zeker dat ik later graag verloskundige wilde worden maar ik heb hiervoor een kleine omweg gemaakt. Na mijn middelbare school ben ik namelijk eerst naar Nijmegen gegaan en heb daar de opleiding HBO- Verpleegkunde gevolgd. Vervolgens heb ik ruim 3 jaar gewerkt op de kinderafdeling in het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen waar ik gelijktijdig mijn kinderaantekening heb gehaald. Ik heb hier met heel veel plezier gewerkt en heb er ontzettend veel geleerd en het heeft voor een mooie basis en de nodige ervaringen gezorgd voor mijn huidige werk als verloskundige. Na deze 3 jaar begon mijn oorspronkelijke droom van verloskundige weer te kriebelen en ben ik naar België vertrokken om daar de opleiding Verloskunde te gaan volgen.

In 2009 heb ik deze opleiding afgerond en heb eerst een aantal maanden waargenomen in verschillende praktijken in de regio maar vond al snel een vaste plek in Zevenaar wat direct vertrouwd voelde.

Ik woon in Didam samen met  Marc. In november 2013 is onze Olivier daarbij gekomen en in maart 2016 onze 2e zoon Joppe! Heel bijzonder om nu zelf 2 zwangerschappen te hebben mogen ervaren en natuurlijk om nu zelf moeder te zijn!  In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit. Zo houd ik heel erg van reizen en heb dan ook al een paar mooie reizen kunnen maken maar er staat ook nog genoeg op mijn verlanglijstje. Zo nu en dan probeer ik wat conditie op te bouwen door te gaan hardlopen ook lees ik graag en breng ik graag tijd door met vrienden en familie.

De afwisseling van het werk en het feit dat ik bijna dagelijks betrokken ben bij zulke bijzondere en unieke momenten in het leven maakt dat ik vind dat ik het mooiste vak ter wereld heb en ik ben dan ook nog elke dag blij dat ik mijn oorspronkelijke droom alsnog heb waargemaakt!

 

 

 

 

Hallo, mijn naam is Maaike Tomesen - van der Meij. Op 4 april 1981 ben ik thuis geboren in Doetinchem. Hier ben ik ook opgegroeid. Na de middelbare school heb ik eerst de hotelschool gedaan. Nadat ik deze had afgerond ben ik zoekende geweest wat ik nu echt graag wilde doen. Ik heb een jaar gewerkt en wist het toen zeker: ik wilde vroedvrouw worden!  Deze studie heb ik in juni 2009 afgerond en daarna heb ik in verschillende praktijken waaronder Montferland/Wehl, de praktijk waarmee wij nauw samenwerken, en deze praktijk waargenomen. Het beviel hier zo goed dat ik mij vanaf januari 2011 volledig voor deze praktijk ben gaan inzetten. 

In juni 2012 ben ik getrouwd met mijn jeugdliefde Sjoerd en in mei 2013 is onze eerste zoon Mats geboren. Sinds februari 2015 zijn wij een gezin van vier, toen is onze zoon Pelle geboren. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker te koken, te eten met vrienden en familie, maar bovenal te genieten van ons gezinnetje.

Een vruchtje dat in negen maanden uitgroeit tot een uniek mensje blijft ieder keer weer bijzonder. Het begeleiden hiervan is daarbij ook altijd weer een uitdaging, want iedere zwangere, zwangerschap en bevalling is weer anders. Als verloskundige vind ik het geweldig om hier telkens weer getuige van te mogen zijn. Ik vind het persoonlijke contact en de vertrouwensband erg belangrijk. En ik hoop dat ik samen met mijn collega’s goede zorg op maat kan leveren, zodat jullie achteraf terug kunnen kijken op een mooie gebeurtenis in jullie leven.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

 

 

 

Beste aanstaande ouders,

Mijn naam is Herma Veldhorst, geboren in Laag Keppel op 2 december 1979 met toender tijd nog gewoon de plaatselijke huisarts als thuis "verloskundige". Mijn roots bleken, zo bleek al heel snel, in de zorg te liggen, maar na de opleiding Verpleegkunde en verschillende werkervaringen bleef mijn droom tot verloskundige een sterke wens. In 2006 mocht ik mijzelf na een prachtopleiding verloskundige noemen. Als jonge verloskundige gestart in Ziekenhuis Zevenaar en hierna een bijzondere tijd in het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem tot eind 2015 gehad. Mijn extra interesses voor samenwerking, mogen begeleiden van teamtrainingen met name over calamiteiten in de verloskunde en sinds 2010 de echoscopie, heeft me veel geleerd en gebracht. En toen kreeg ik per januari 2016 de kans om met Maartje en Maaike onze praktijk met hart en ziel en veel compassie verder door te zetten. De zwangerschap en de ontwikkeling van een pril mensenleven is en blijft zeer fascinerend. Ik vind het dan ook heel bijzonder om deze gebeurtenis van zo dichtbij mee te mogen maken. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van een vertrouwensband om jullie zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en begeleiden. Dus het "samenwerken" met de ouders, verschillende disciplines als kraamverzorgenden, huisartsen, collega verloskundigen en het team van kinderartsen en gynaecologen is zeer divers en uitdagend om te doen. En dit doen we met ons team met de Verloskundigen Samenwerkingsverbanden "De Slinge", regio Doetinchem e.o., en ook met "Kracht" regio Arnhem e.o. Tevens vind ik het belangrijk om nieuwe ontwikkelingen binnen de verloskunde te onderzoeken en hier onze zorg op aan te passen. De bijbehorende diverse bij- en nascholingen doen we hiervoor alle drie graag. Ik heb een drive om met ons fantastische team de best mogelijke zorg te leveren en daar doen we hard ons best voor.

Dit alles kan ik niet zo vol overgave doen zonder thuis onze fijne basis, samen met mijn man Patrick, onze peuter zoon Luuk en stoere schoolgaande Thijs genieten we van vele kleine en grote gezinsmomenten.

We kunnen elkaar ontmoeten op een van de spreekuren, in de dienst of bij de twintig weken echo in het Verloskundigen Echocentrum Zevenaar. Mochten er (speciale) wensen zijn dan kunnen jullie dit altijd met ons bespreken, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik wens jullie allen een goede zwangerschap, bevalling en kraamperiode toe en misschien tot gauw.

 

 

Hoi Allemaal, 

Graag stel ik mijzelf voor; ik ben Joni Verhoeven, geboren te Zevenaar. Vanaf kinds af aan wist ik het al 'ik wil verloskundige worden'. In mijn ogen het mooiste vak van de wereld. Na de studie verpleegkunde ben ik in 2014 begonnen aan de opleiding verloskunde. Deze

mocht ik na mijn stage binnen de praktijk geslaagd afronden.

Vanaf september kunnen jullie mij treffen als waarneemster. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en samen te kijken hoe ik jullie mag begeleiden. 

Jij als zwangere staat centraal! Ik hoop je als verloskundige passend te begeleiden, persoonlijke aandacht en vertrouwen in je eigen lichaam te geven. Dit kan zowel tijdens je zwangerschap, bevalling als in de kraamweek.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten, warme groet Joni

 

 

 

Praktijk Zevenaar


Oude Doesburgseweg 57/59
6901 HH Zevenaar
In het Gezondheidscentrum Sevenaer
Tel. 0316 34 10 68
Email info@verloskundigen-zevenaar.nl
bekijk locatie

Praktijk Rijnwaarden


Daalderopstraat 4-8
Tolkamer
Zorgcentrum Lobede, Burg
Email info@verloskundigen-zevenaar.nl
bekijk locatie
Het laatste nieuws
> nieuws archief
moeders voor moeders