Contact De Hooge Bongert 1A, 6903 DA Zevenaar
0316-341068 06-22887876

Maaike Tomesen - van der Meij

Verloskundige

Hallo, mijn naam is Maaike Tomesen - van der Meij. Op 4 april 1981 ben ik thuis geboren in Doetinchem. Hier ben ik ook opgegroeid. Na de middelbare school heb ik eerst de hotelschool gedaan. Nadat ik deze had afgerond ben ik zoekende geweest wat ik nu echt graag wilde doen. Ik heb een jaar gewerkt en wist het toen zeker: ik wilde vroedvrouw worden!  Deze studie heb ik in juni 2009 afgerond en daarna heb ik in verschillende praktijken waaronder Montferland/Wehl, de praktijk waarmee wij nauw samenwerken, en deze praktijk waargenomen. Het beviel hier bij Grieta en Maartje zo goed dat ik mij vanaf januari 2011 volledig voor deze praktijk ben gaan inzetten. Toen in 2016 Grieta met pensioen ging is Herma ons team komen versterken, en daarmee hebben we wederom een fijn en goed team. 

Binnen de praktijk maak ik ook echo's en ben ik bevoegd om anticonceptie voor te schrijven en spiralen te plaatsen.

In juni 2012 ben ik getrouwd met mijn jeugdliefde Sjoerd en inmiddels woon ik samen met mijn vier mannen. Onze zoons heten: Mats, Pelle en Dies. Een gezellige drukte, en wat een geluk!

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker te koken, te eten met vrienden en familie, maar bovenal te genieten van ons gezinnetje.

Een vruchtje dat in negen maanden uitgroeit tot een uniek mensje blijft ieder keer weer bijzonder. Het begeleiden hiervan is daarbij ook altijd weer een uitdaging, want iedere zwangere, zwangerschap en bevalling is weer anders. Als verloskundige vind ik het geweldig om hier telkens weer getuige van te mogen zijn. Ik vind het persoonlijke contact en de vertrouwensband erg belangrijk. En ik hoop dat ik samen met mijn collega’s goede zorg op maat kan leveren, zodat jullie achteraf terug kunnen kijken op een mooie gebeurtenis in jullie leven.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Terug naar overzicht