Contact De Hooge Bongert 1, 6903 DA Zevenaar
0316-341068

Herma Veldhorst

Verloskundige/Echoscopiste

Beste aanstaande ouders,

Mijn naam is Herma Veldhorst. Mijn roots bleken, in de zorg te liggen, na de opleiding Verpleegkunde en verschillende werkervaringen bleef mijn droom tot verloskundige een sterke wens. In 2006 gestart als verloskundige in Ziekenhuis Zevenaar en hierna een bijzondere tijd in het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem tot eind 2015 gehad. Mijn extra interesse liggen bij aandachtige zorg, echoscopie en begeleiding.  Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van een vertrouwensband om jullie zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en begeleiden.

Dus het "samenwerken" met de ouders en verschillende disciplines is zeer divers en uitdagend om te doen. En dit doen we met ons team met de Verloskundigen Samenwerkingsverbanden "De Slinge", regio Doetinchem e.o., en ook met "Kracht" regio Arnhem e.o.. 

Dit alles kan ik niet zo vol overgave doen zonder thuis onze fijne basis, samen met mijn man Patrick, onze zoon Luuk en Thijs genieten we van vele kleine en grote gezinsmomenten.

We kunnen elkaar ontmoeten op een van de spreekuren, in de dienst of bij de twintig weken echo in het VEZ, Verloskundig Echocentrum Zevenaar. Mochten er (speciale) wensen zijn dan kunnen jullie dit altijd met ons bespreken, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik wens jullie allen een goede zwangerschap, bevalling en kraamperiode toe en misschien tot gauw.

AGB Code: 08003050

Terug naar overzicht